Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Party- Zaalverhuur & Decoratie

Naast de cateringservice kunt u bij Catering Fakidi ook terecht voor party-/zaalverhuur en decoratie. Catering Fakidi beschikt over een assortiment aan partyverhuur matrialen als servies, koel- en/of warmhoudapparaten en diverse decoratiematrialen.

"Arabische decoratiestukken met warme tradionele sfeer"

Voor een Aabische ambiance beschikken wij over een breed assortiment marokkaanse decoratiestukken, zoals traditioneel servies en zachte materialen en stoffen voor de stoel- en tafelbekleding. Klassiek, trendy of neutraal, met onze decoratie brengen wij de sfeer die u wenst. Uiteraard begrijpen wij dat de trends voor decoratie continue aan verandering onderhevig is. Wij houden de trends dan ook voor u in de gaten en proberen deze waar mogelijk in onze decoratie material te verwezenlijken.

"Zaalverhuur omgeving Utrecht"

Catering Fakidi beschikt over een aantrekkelijk aanbod voor zaalhuur bij haar samenwerkingspartners in de omgeving Utrecht. Deze zalen zijn geschikt voor partycatering maar ook voor zakelijke aangelegenheden, zoals vergaderingen en congressen.

Catering Fakidi biedt een variatie aan zalen die aansluit bij iedere gelegeneheid en ieder budget. Een aantal van de zalen staan hieronder vermeld. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken om deel te nemen aan een van onze kijkdagen.

Door onze samenwerkingsrelatie met deze locaties kunt u profiteren van speciale huurprijzen met aantrekkelijke karting.

Samenwerkingspartners omgeving Utrecht:

* Hilton Hotel Soestduinen

* MeetingDistrict Nieuwegein

* Partycentrum 't Zand te Maarssen (foto's zijn op aanvraag verkrijgbaar)