Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Catering Fakidi

party-catering & party-service

"Regelt u de gasten, wij zorgen voor de rest"

Catering Fakidi is professionele full-service cateringbedrijf met een persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in de volledige verzorging van Marokkaanse feesten en partijen. Wij zijn een partycateraar die u graag alle zorg uit handen neemt. Wij begrijpen de cultuur en weten wat belangrijk is voor een onvergetelijke belevenis.

"Kwaliteit, gastvrijheid en een persoonlijke service "

Een hartelijk ontvangst, een fijne bediening en een vriendelijke dienstverlenende houding, dat is wat gastheerschap inhoud. Gastheerschap staat bij Catering Fakidi centraal. Naast de kwalitatieve gerechten van Catering Fakidi kenmerkt onze cateringservice zich door creativiteit en professionaliteit. De klassieke of trendy presentatie, de traditionele gerechten gaan gepaard met de hartelijke gastvrijheid en een sfeervolle ambiance. Onze warme en gezellige traditionele sfeer zal u onmiddellijk doen ontspannen, terwijl onze bekwame koks en ervaren medewerkers u verwennen.

Zegt u het maar...?

Kenmerkend voor Catering Fakidi is dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. U kunt Catering Fakidi al uw wensen toevertrouwen, want wij zorgen ervoor dat het voor u wordt geregeld. Wij staan altijd open voor suggesties. Het team van Catering Fakidi is volledig toegewijd om aan uw behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en ambassadeurs.

"Wij doen wat wij beloven"

Bij Catering Fakidi weet u waar u aan toe bent. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een opdrachtovereenkomsten, welke door beide partijen worden ondertekend. Als klant weet u dan wat u van ons kunt verwachten.

"Catering Fakidi gewoon eerlijk & heerlijk"

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte op maat?

Bel voor een afspraak of neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier in

"Kom ruiken, proeven en/of kennismaken en oordeel zelf"

Regelmatig nodigen wij (potentiele) klanten uit om kennis te maken met onze cateringservice. Interesse, houdt onze facebookpagina in de gaten of vraag vrijblijvend naar onze proeverij events.

Culinaire groeten,

Omar Fakidi

Telefoon: (030) 879 75 68       Email: [email protected]