Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek, heeft u ervaring met onze cateringservice laat dan graag ook eens berichtje achter.

Alvast vriendelijk bedankt en tot de volgende keer.

Judith geplaatst op Jan 15, 2014 7:53 AM

Ik ben zeer tevreden met de catering van Fakidi. Het eten was heerlijk!! Wij hebben ervan genoten, en zeker voor herhaling vatbaar �� Ik geef Fakidi ���������� sterren!

Karima geplaatst op Jul 3, 2013 3:00 AM

Het buffet was top verzorgd! Het smaakte erg goed, veel positieve reacties gehad van de gasten. Ook de service was prima, snelle reactie op mailtjes, telefonisch goed bereikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjulliewel!

Karima geplaatst op Jul 3, 2013 1:12 AM

Het buffet was goed en op tijd verzorgt! We hebben ervan genoten. Ook een zeer goede service, snelle reactie op mail en telefoontjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt catering Fakidi, speciale dank aan Latifa!

Afaf El Wahid Rahmani geplaatst op Apr 4, 2013 5:54 PM

Voor de eerste verjaardag van onze dochtertje waren wij opzoek naar een geschikte marokkaanse catering die aan al onze wensen kon voldoen. Na lang wachten op reacties van cateraars hebben we besloten verder te kijken in de omgeving Utrecht. Catering El Fakidi heeft contact met ons opgenomen en heeft eigenlijk gelijk mijn vertrouwen gewonnen. Zij zijn professioneel gebleven zelfs na meerdere wijzigingen te hebben doorgegeven was dat nimmer een probleem voor Catering El Fakidi. EL Fakidi doet wat de klant wil en niet andersom zoals het tegenwoordig heel vaak gaat bij de marokkaanse cateraars de klant moet zich meer buigen naar de cateraar en maar hopen op een laatste bevestiging of een reactie..dat is al een reden voor een klant om af te haken..Ik ben ook zeer blij dat ze kijken naar de kleinere gelegenheden in plaats van alleen de bruiloften. Het belangrijkste is dat El Fakidi naar je wensen luisterd en ook daadwerkelijk uitvoert nog beter dan de ideeen waar je zelf mee komt in eerste instantie. Ze denken met de klant mee om zowel het eten als het financiele plaatje binnen de perken te houden. Het eten was subliem. De mensen die het eten klaarmaken bij El Fakidi weten wat lekker is en het oogt zeer aantrekkelijk en mooi. Alles was vers en warm en zag er heerlijk uit. Ik heb echter alleen maar complimenten gehad van mijn gasten. En dit voor een verjaardagsfeestje en een buffet dat is gewoon fantastisch. Jullie hebben er zeker een goede trouwe klant bij en bij de gelegenheden en of feesten die in de toekomst gaan plaats vinden in shaa allah. Jullie staan zeer zeker bovenaan op mijn lijst!

Zineb geplaatst op Feb 5, 2013 11:24 PM

Hallo, recentelijk hebben we catering Fakidi mogen ervaren. Het eten was heerlijk en ondanks de vele eisen is men toch nog geduldig en flexibel gebleven. Proffesionaliteit ten top en zeker voor herhaling vatbaar!

Dieneke geplaatst op Jan 19, 2013 10:59 PM

Op onze bruiloft vonden we maar geen geschikte cateraar. Men reageerde niet of veel te traag. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar Catering Fakidi. Vanaf het begin was er professionaliteit en duidelijkheid, wat erg prettig was. We wisten precies waar we aan toe waren. Catering Fakidi kwam eten brengen om voor te proeven, ging met ons mee naar de locatie, en legde alles steeds goed vast wat we besproken hadden. Het eten was heerlijk, de aankleding mooi, en de afstemming met de locatie ging voor ons geruisloos. Wij konden alleen maar heerlijk genieten van de bruiloft en hebben ons geen moment druk gemaakt over alles. Heel fijn! Het eten was ook heerlijk en we hebben er veel complimenten over gekregen. De prijs-kwaliteit verhouding was super. Ik zou deze cateraar aan iedereen aanraden!

Sana & Ben geplaatst op Oct 17, 2012 10:13 PM

Voor onze geboorte/besnijdenis feest zochten wij een betaalbare catering. Onze contact begon nogal strubbelig maar nadat we om tafel zijn gaan zitten en duidelijke afspraken hebben gemaakt wilde wij graag met jullie in zee. Op de avond zelf de decoratie zag er goed uit zoals wij het graag wilde.Het eten was lekker, alleen vonden wij persoonlijk het opserveren en het opdienen wat aan de trage kant,probeer sneller op elkaar in te spelen .Want sommige mensen gingen van tafel terwijl er nog een gang kwam. Maar zoals ik weet aan alles zit een prijskaartje,kwaliteit en prijs hangt natuurlijk met elkaar samen. Ik zou zeggen ga verder in jullie concept en probeer elke keer een stap vooruit te maken. En wij geloven er zeker in dat jullie nog veel beter zullen worden, wij hebben in ieder geval op 30 juni een super feest gehad en wij vonden jullie ook ontzettende aardige mensen(dat is natuurlijk belangerijk). Wij wensen jullie veel suxces in de toekomst en als er een feestje is we zullen jullie zeker gebruik willen maken van jullie diensten en een uitdagende menu samenstellen. Thanks voor alles . veel liefs sana ,benaissa en de kids

Soumaya geplaatst op Nov 19, 2011 7:16 PM

Voor mijn bruiloft heb ik Catering Fakidi ingehuurd. Vanaf het begin was er veel duidelijkheid over de afspraken. Ik heb tevens gebruik gemaakt van het decoratiemateriaal, waardoor de zaal er prachtig en professioneel gedecoreerd uitzag. Over het eten heb ik nadien alleen maar complimentjes gekregen, evenals over de vriendelijkheid van de serveersters. Kortom: ik zou deze catering bij iedereen aanraden wegens de duidelijkheid, professionaliteit en kwaliteit!

Karim Sr geplaatst op Jun 21, 2011 0:05 AM

Voor het geboortefeest van onze zoon hebben wij gebruik gemaakt van jullie. Vanaf het eerste contact profesionneel aangepakt en met ons meegedacht, daarna op lokatie wezen kijken en ook hierin van gedachten gewisseld over hoe we het beste resultaat konden bereiken. Het feest zelf was een succes, mooi gedecoreerde tafels en stoelen en vriendelijke bediening en het eten was super! Volgende gelegenheid gaan we jullie zeker inschakelen! Groeten Karim, Hayat en Junior

Kaoutar geplaatst op Jun 20, 2011 5:25 PM

Ook voor kleinere feesten en partijen een prima catering. Ik heb Fakidi ingehuurd voor een vrijgezellenfeest en dat is goed bevallen. Goede service en lekkere schotels! Bedankt en inchallah tot een volgende keer.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt!